Slik ble Diesels nye signaturduft til!

Diesel Spirit of the Brave er en moderne og sofistikert signaturduft – for urbane, selvstendige, eventyrlystne og optimistiske menn. Duften er laget i samarbeid med den brasilianske fotballspilleren Neymar, og bak det hele står Carlos Benaim; en internasjonal ekspert på parfymer. Ut av dette samarbeidet kom den helt unike signaturduften. Nå deler Benaim endelig hemmeligheten bak hvordan den ble til!

Hvordan lagde du duften Spirit of the Brave?
Spirit of the Brave ble til gjennom et nært samarbeid med Neymar. Han ønsket en duft som ga han energi og selvtillit når han løper ut på banen – samtidig like moderne og maskulin som det Neymar selv er. Jeg bestemte meg for å lage en duft man virkelig kjenner igjen, med aspekter fra personligheten hans: Energien til en mann av solen og en naturlig sensualitet. Den grønne og varme duften hyller hjemlandet hans, Brasil.

SIGNATURDUFT: Spirit of the Brave ble til gjennom et nært samarbeid med Neymar.

Hvordan ble dette en signaturduft?
Takket være den ultramaskuline essensen klarte vi å lage en ny signaturduft som er forfriskende, supernaturlig og avhengighetsskapende. Jeg har kombinert harpiks med en veldig sterk resonans. Etter å ha tilsatt sitrus ble det et moderne og eksplosivt kompleks. Denne duften har en friskhet og energi som gir en opplevelse ulikt noe annet.

Hvordan har du fornyet bregn-familiens dufter?
For meg er bregn-familien et synonym til mannlige parfymer, noe som understreker friskheten. Jeg har tolket de ikoniske strukturene i bregn-familiens dufter, bygd rundt lavendel, geranium, kumarin og mose – med en moderne vri. Jeg ønsket en moderne duft som er like sofistikert som luksuriøs. Ved å fremheve det grønne og forfriskende fikk duften naturlige kvaliteter. For å skape kontrast blandet jeg inn harpiks, som tilføyer en supermaskulin dimensjon i Spirit of the Brave.

Sjekk ut den inspirerende videoen her!

Hva gjør Spirit of the Brave til en luksusduft?
De naturlige ingrediensene i Spirit of the Brave kan sammenlignes med noen av de mest eksklusive produktene på markedet. Konsentratet inneholder faktisk 30% naturlige materialer! Dette beskriver duftens eleganse og gode kvalitet, samtidig som den også er til ære for naturen. Jeg valgte LMR Naturals – for kvaliteten – og for å skape en ordentlig signaturduft. Selv mener jeg at innovasjon ligger nært alles hjerter (slik som tonkabønnen). Disse spesialtilpassede ingrediensene forbedrer og bidrar til duftens unike og moderne signatur.

Spirit of the Brave kjøper du hos BliVakker!

 

DIESELS NYE SIGNATURDUFT: Spirit of the Brave

 

 

Egmonts journalister og redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.