Nytt år, ny kompetanse

Et nytt år innebærer ofte en rekke nyttårsforsetter. Årets nyttårsforsett bør være noe du har glede av i lang tid fremover. Hva med å sette et nyttårsforsett som gjør deg til den beste utgaven av deg selv?

Nytt år, nye muligheter. Det er fristende å sette seg hårete mål om hvor mye bedre 2019 skal bli. Å bli den beste utgaven av deg selv, er kanskje nettopp et slikt hårete mål, men det er ikke så vanskelig som du skulle tro.

Blanke ark
Et nyttårsforsett er som andre mål du setter deg i løpet av et år, og må jobbes for på samme måte for å oppnås. Mange velger likevel å sette seg noen ekstra mål på nyttårsaften. Det er jo noe ekstra tilfredsstillende med å starte det nye året med helt blanke ark, og dermed også starte på arbeidet for å nå nye mål med helt ny giv.

Les mer om NKIs fagskoleutdanninger her.

Nyttårsforsetter kommer i mange former og fasonger, men fellesnevneren er at de fleste ønsker endringer i det nye året. Det perfekte nyttårsforsettet må jo være å utvikle deg til å bli en enda bedre utgave av deg selv. Hva er vel bedre enn faglig påfyll eller en ny utdanning for å få ny motivasjon? NKI gir deg muligheten til å sette deg det perfekte nyttårsforsettet, nemlig å komme deg videre.

Invester i fremtiden din
Ifølge en undersøkelse fra University of Scranton, publisert i Journal of Clinical Psychology og StatisticBrain, har om lag 45 prosent av amerikanerne nyttårsforsetter – og det samme gjelder trolig nordmenn. 71 prosent klarer å holde forsettene i løpet av de to første ukene i året, og 46 prosent klarer å holde forsettene i et halvt år. Hvis du setter deg et nyttårsforsett om å fullføre en påbegynt utdanning, eller kanskje lære noe helt nytt, så investerer du i egen fremtid og gjør noe den fremtidige deg vil takke deg for.

Les mer om alle mulighetene hos NKI Nettstudier

Egmonts journalister og redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.