Studer hvor du vil: Nettstudier gir deg muligheten til å studere det du vil, der du er. Hos NKI kan du ta en fleksibel utdanning på alle nivåer.

Derfor valgte Rigmor fagskole

– Å kunne tilpasse studiene til min egen travle hverdag med barn og jobb er en gavepakke, forteller Rigmor Gravås (37), som har fullført en fagskoleutdanning hos NKI.

Rigmor har en hektisk hverdag med full jobb som regnskapsfører og som mor til to gutter på 9 og 10 år. Da arbeidsplassen ønsket å gi henne ansvar for nyansatte, trengte hun mer utdanning. Hun valgte derfor nettstudier for å kunne studere hvor og når hun ville.

Valgte NKI: Rigmor studerte når og hvor hun ville med nettstudier hos NKI.

Nå har hun fullført Arbeidslederskolen hos NKI og fått kompetansen hun trengte for å tilpasse seg sine nye arbeidsoppgaver. Grunnene til at valget falt på NKI og Arbeidslederskolen er mange;

Selvstendighet

– En av grunnene til at jeg valgte NKI, var fordi jeg selv kunne legge opp en plan for når og hvordan jeg skulle fullføre studiet, forteller Rigmor.

Hos NKI er alle studiene og kursene oppgitt med lengde på studietiden. Dette er for å fortelle om studiets omfang, men det betyr faktisk ikke at du må fullføre på den tiden. Nettstudier er fleksibelt og gir gode muligheter til å ta ting i eget tempo.

Ikke bare fikk Rigmor frihet til å studere når og hvor hun ville – hun kunne også velge å bruke kortere eller lengre tid på å gjennomføre. Dette gjorde at det var overkommelig å kombinere jobb, familie og studier samtidig.

Spisset kompetanse

Jeg valgte fagskole fordi det er rettet direkte mot behovet i min nåværende stilling. Samtidig satt jeg pris på at det er et kortere løp enn en bachelor, forteller hun.

Gjennom arbeidslederskolen, lærte Rigmor om lederens rolle og ansvarsområder. Utdanningen baserer seg på praktiske og relevante situasjoner fra arbeidslivet og ga henne den kompetansen hun trengte for å mestre kravene som settes til en moderne leder.

– I ettertid ser jeg at studiet har gitt meg en ny og bedre måte å tilnærme meg mine arbeidsoppgaver på, sier hun og legger til at hun med stor sannsynlighet velger nettstudier om hun skal utvide kompetansen sin igjen.

Flinke lærere og gode tilbakemeldinger

– Jeg opplevde at lærere og studieleder gav raske tilbakemeldinger på oppgaver og andre spørsmål underveis, forteller Rigmor.

Tilbakemeldingene som gis er konstruktive og bidrar til å gi en pekepinn på hvordan du ligger an i studiet. Dette ga Rigmor gode muligheter til å kunne prestere sitt beste.

Ikke bare har du tilgang til lærere og studieledere med bred utdanning. Å studere på nett trenger ikke å være en ensom tilværelse. Er du en av de som ønsker tett oppfølging av lærer eller å samarbeide med andre studenter? Hos NKI er heldigvis alt bare et tastetrykk unna.


Trenger du ytterligere kompetanse i jobben du allerede har? Eller ønsker du å teste ut noe helt annet? Det er faktisk mulig å begynne allerede i dag!

Her finner du NKIs studietilbud.

Egmonts journalister og redaksjonen har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet.