De fleste av oss er glad i snacks, enten det er sjokolade, potetgull, kaker, muffins eller annen godis. Likevel prøver de fleste å begrense seg, noe som er fullt forståelig. Det er tross alt mye man ikke vil få i seg for mye av.
Mye snacks inneholder i tillegg ingredienser mange ikke tåler eller ønsker å spise, foreksempel gluten, melkeprodukter eller friterte poteter.
Nå kan du erstatte potetgullet med Cocosa Chips; ristede, økologiske og helt naturlige kokosflak som smaker minst like godt.
I USA har kjendiser og supermodeller for lengst kastet seg på kokos-trenden, og bruker den spennende stenfrukten i alt fra smoothies, til baking og som snacking. Nå har også nordmenn fått opp øynene for kokos.
Cocosa var først ute med å lansere kokosolje på det norske markedet og er i dag Norges ledende kokosoljemerke.
I februar ble Cocosa Chips, som er 100% naturlige og økologiske ristede kokosflak med smak av søtt eller chili (to varianter), lansert.
Chili Cocosa Chips smaker søtt og hot, og er et ypperlig alternativ til annen snacks som kveldskos og mellommåltid, eller som topping til asiatisk-inspirerte middagsretter.
Sweet Cocosa Chips er perfekt som topping til frokostblanding, havre- og chiagrøt, yoghurt og smoothie. Cocosa Chips er helt uten tilsetningsstoffer, rik på fiber, glutenfri og vegansk.
Kilde: Produsenten.
Perfekt på havregrøten
Det er flere grunner til å velge Cocosa Chips fremfor annet godteri.
Cocosa Chips er økologiske, knasende sprø kokosflak med mye smak. De er ristet, rike på fiber, 100 prosent naturlig, veganske og gluten- og melkefri.
Chipstypene kommer i to smakfulle varianter, og passer like godt alene, som til topping eller tilbehør.
Chipsen kan spises som snacks til kveldskos eller mellommåltid og brukes som topping på frokostblanding, salat, smoothie eller havregrøt.
Chipsen selges i helsekost-butikker, men kan også bestilles her.

Cocosa Chips kommer i to smaker.
To spennende smaker
Dette er de nye økologiske og smakfulle kokosnøttchipsene:
Sweet Cocosa chips er perfekt som strø på din frokostmüsli eller garnityr til middagens asiastiske cuisine og topping til søte bakverk. Eller alene når du har lyst på noe søtt.
Chili Cocosa chips har en deilig smak av hot chili, og er perfekt som topping på salaten eller som garnityr til middagen. Passer også godt som et alternativ til annen spicy snacks.
Oppskrift: Chips-muffins
Smakfulle muffins med nyheten Cocosa Chips! 7 stk muffins.

Velsmakende muffins toppet med Cocosa Chips.
Slik gjør du:
30 g Kakaopulver
40 g Cocosa Extra Virgin kokosolje 500 ml
100 g Cocosa Sukker
3 egg
2 ss kokosmelk
¼ ts Himalayasalt fin
30 g Cocosa Mel
¼ ts bakepulver
Sweet Cocosa Chips til topping
Steg 1
Smelt Cocosa oljen på svak varme og rør inn kakaopulveret. La stå til det er avkjølt.
Steg 2
Visp sammen Cocosa Sukker, egg, kokosmelk, salt og vanilje i en bolle.
Steg 3
Rør eggeblandingen inn i kakaoblandingen.
Steg 4
Sikt sammen Cocosa mel og bakepulver.
Steg 5
Rør alt sammen til en jevn røre. Fyll 7 muffinsformer og dryss Cocosa Chips på toppen.
Steg 6
Stekes i forvarmet ovn på 200 grader ca. 16-18 min. Avkjøles på rist og oppbevares i tett boks.