Frokost er det viktigste måltidet gjennom dagen, og mange av oss liker å starte med en porsjon grøt, frisk smoothie eller en kopp yoghurt.
Spesielt grøt har blitt trendy, ikke minst blant de mest helsebevisste. En svært populær trend er å lage kjøleskapsgrøt. Fordelene ved slik grøt, også kalt «overnattingsgrøt», er at du kan gjøre alle forbredelser kvelden før. Du slipper å droppe frokosten samt får en sunn start på dagen.
Slik blir grøten mer spennende
For å gjøre grøten mer spennende, kan du toppe den med ristede kokosnøttchips fra Cocosa. Sweet Cocosa Chips er søt på smak og passer perfekt som topping sammen med for eksempel friske bær på chia- og havregrøt, frokostblanding, smoothie og yoghurt.
Kjendiser og supermodeller i USA har for lengst kastet seg på kokos-trenden. Nå har endelig nordmenn fått øynene opp for den velsmakende stenfrukten, som i tillegg til grøt passer perfekt i smoothies, til baking og som snacking.
Totalt har det nå kommet to typer spennende kokosnøttchips, Sweet Cocosa Chips og Chili Cocosa Chips.
Perfekt strø på müsli
Sweet Cocosa chips er perfekt som strø på din frokostmüsli, grøt eller garnityr til middagens asiastiske cuisine og topping til søte bakverk. Eller alene når du har lyst på noe søtt.

Cocosa Chips kommer i to smaker.
Cocosa var først ute med å lansere kokosolje på det norske markedet og er i dag Norges ledende kokosoljemerke.
I februar ble Cocosa Chips, som er 100% naturlige og økologiske ristede kokosflak med smak av søtt eller chili (to varianter), lansert.
Chili Cocosa Chips smaker søtt og hot, og er et ypperlig alternativ til annen snacks som kveldskos og mellommåltid, eller som topping til asiatisk-inspirerte middagsretter.
Sweet Cocosa Chips er perfekt som topping til frokostblanding, havre- og chiagrøt, yoghurt og smoothie. Cocosa Chips er helt uten tilsetningsstoffer, rik på fiber, glutenfri og vegansk.
Kilde: Produsenten.
Chipsen kan spises som sunnere snacks til kveldskos eller mellommåltid og brukes som topping på frokostblanding, salat, smoothie eller havregrøt.
Cocosa Chips kan kjøpes i landets helsekostbutikker eller den kan bestilles her».
Økolologisk, sprø og fiberrik
Begge chipstypene, Sweet Cocosa Chips og Chili Cocosa Chips, er crunchy og deilig snack til enhver anledning. Cocosa chips er økologiske, knasende sprø, kokosflak med mye smak. De er ristet, rike på fiber, 100 prosent naturlige og gluten- og melkefrie.
Chipsalternativ nummer to, Chili Cocosa chips, har en deilig smak av hot chili, og er perfekt som topping på salaten eller som garnityr til middagen. Passer også godt som et alternativ til annen spicy snacks.
Fikk du med deg at chipsen er 100 prosent naturlig, uten tilsetningsstoffer, glutenfri, vegansk og økologisk?
Oppskrift: Chiagrøt med havregryn
Vi elsker chiagrøt med havregryn! Chiafrø har et høyt innhold av omega-3, kalsium, jern, sink, magnesium og selen, og er en kilde til protein. Du kan du lage den om kvelden, sette i kjøleskapet og nyte til frokost om morgenen.

3 ss Chia bia (Hele chiafrø)
4-5 ss havregryn
2 dl valgfri melk
1 ss Sweet Cocosa Chips
1 ts kanel
½ banan i skiver
1 håndfull valgfrie bær
Slik gjør du
Steg 1
Rør sammen chiafrø, havregryn, kanel og melk. La den stå i kjøleskapet i en time, eller over natten.
Steg 2
Topp med Sweet Cocosa Chips, banan og bær før servering!
Cocosa Chips kan kjøpes i landets helsekostbutikker eller den kan bestilles her».